Bæredygtigt Lokalsamfund logo

Har du en god idé, der kan skabe nyt liv, nye aktiviteter og nye fælleskaber i Brenderup?

Brenderup skal have en ny udviklingsplan, der fortæller hvordan Brenderup skal udvikle sig inden for de næste 5 år. Derfor inviterer Udviklingsgruppen for Bæredygtige Lokalsamfund i Brenderup dig til at komme med idéer og forslag til aktiviteter og projekter, der kan gøre vores lokalsamfund endnu bedre at bo og leve i. Dine forslag vil indgå i det samlede arbejde med at udarbejde en ny udviklingsplan for Brenderup, som bliver et redskab til det videre udviklingsarbejde.

Om indsatsen

Bæredygtige Lokalsamfund i Brenderup er en del af Middelfart Kommunens indsats i fællesskab med borgerne, at styrke lokalsamfundene. Indsatsen er vedtaget af Middelfart Byråd i 2018.

Med udgangspunkt i de lokale styrker og potentialer finder lokalsamfund og byråd frem til fælles mål, projekter og initiativer, der styrker lokalsamfundene som attraktive levesteder med stærke fællesskaber - og med fokus på social, kulturel, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Det hele samles i en lokal udviklingsplan, som sætter retning for udviklingen af lokalsamfundet.

Du kan læse mere om Bæredygtige Lokalsamfund Udviklingsgruppens arbejde på hjemmesiden https://baeredygtigelokalsamfund.middelfart.dk/. Her kan du også finde tal og fakta om Brenderup.

Har du lyst til at indgå i arbejdet med at udvikle Brenderup eller har du brug hjælp til at realisere din idé?
Så kontakt Karen Eldridge eller Vibeke Skøtt

Bæredygtigt Lokalsamfund logo