Bæredygtigt Lokalsamfund logo

Har du en god idé, der kan skabe nyt liv, nye aktiviteter og nye fælleskaber i Brenderup?

Brenderup skal have en ny udviklingsplan, der fortæller hvordan Brenderup skal udvikle sig inden for de næste 5 år. Derfor inviterer Udviklingsgruppen for Bæredygtige Lokalsamfund i Brenderup dig til at komme med idéer og forslag til aktiviteter og projekter, der kan gøre vores lokalsamfund endnu bedre at bo og leve i. Dine forslag vil indgå i det samlede arbejde med at udarbejde en ny udviklingsplan for Brenderup, som bliver et redskab til det videre udviklingsarbejde.

Nedenfor kan du give dine bud på hvordan du synes Brenderup skal udvikle sig. Mangler du inspiration kan du se fire korte film, hvor sociolog og fremtidsforsker Birthe Linddal kommer med perspektiver og muligheder for Brenderup som lokalsamfund. (Klik på de fire billeder for at åbne videoerne i et nyt vindue)

Alle idéer og input er velkomne.

Om indsatsen

Bæredygtige Lokalsamfund i Brenderup er en del af Middelfart Kommunens indsats i fællesskab med borgerne, at styrke lokalsamfundene. Indsatsen er vedtaget af Middelfart Byråd i 2018.

Med udgangspunkt i de lokale styrker og potentialer finder lokalsamfund og byråd frem til fælles mål, projekter og initiativer, der styrker lokalsamfundene som attraktive levesteder med stærke fællesskaber - og med fokus på social, kulturel, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Det hele samles i en lokal udviklingsplan, som sætter retning for udviklingen af lokalsamfundet.

Du kan læse mere om Bæredygtige Lokalsamfund Udviklingsgruppens arbejde på hjemmesiden https://baeredygtigelokalsamfund.middelfart.dk/. Her kan du også finde tal og fakta om Brenderup.

Har du lyst til at indgå i arbejdet med at udvikle Brenderup eller har du brug hjælp til at realisere din idé?
Så kontakt Karen Eldridge eller Vibeke Skøtt

Bæredygtigt Lokalsamfund logo